• About Us
  • Blog
  • Basket
  • Account
  • Sign In
  •  

Forums

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 25 Jan 2017 05:14 PM by  Joseph Dix
(Closed) Error on live server, works fine locally
 2 Replies
Sort:
Topic is locked
Author Messages

ahwm



New Member


Posts:1
New Member


--
29 Apr 2016 08:13 PM
    So I'm running more of a "proof-of-concept" MVC solution to see if this will do what we need it to do. When I run locally it works fine. I used this guide: https://51degrees.com/Support/Docum...b-Apps/MVC

    But when I run it on the server, I get this error: Cannot perform runtime binding on a null reference.

    I made sure the application pool had access to App_Data, made sure the data file was there, and set the Log Level to "Debug" but to no avail (no logs are written). I have determined that FiftyOne.Foundation.Mobile.Detection.WebProvider.ActiveProvider is null on the server.

    Any ideas?
    0

    Alice



    New Member


    Posts:2
    New Member


    --
    04 May 2016 02:09 PM
    Could you have a look through this page and ensure you've got your log set up correctly?
    https://51degrees.com/Support/Docum...on/Logging

    Is there anything else you can tell me about the error - exactly where it happens, and other messages you get?

    Thanks,
    Alice
    0

    Joseph Dix



    New Member


    Posts:29
    New Member


    --
    25 Jan 2017 05:14 PM
    Closed due to lack of information.
    0
    Topic is locked